Mijlocasul Ionut Stancu era unul dintre cei mai afectati rapidisti, dupa terminarea partidei de aseara din fata Stelei. Stancu nu a putut sa-si tina emotiile in frau si a izbucnit in lacrimi. Astazi, desi la fel de afectat, parca se resemnase cu gandul ca nu va juca in semifinalele celei de-a doua competitii a cluburilor din Europa.

TotalSport: Ionut, ce s-a intamplat aseara de nu ati reusit sa inscrieti?
Ionut Stancu: Nu stiu, asta a fost soarta noastra si nu am putut face mai mult. Am dat tot ce am putut, dar asa a vrut Dumnezeu, sa se califice ei.

TotalSport: Dincolo de acest meci, cum cataloghezi evolutia Rapidului din acest sezon al Cupei UEFA?
Ionut Stancu: Este cea mai mare performanta pe care Rapid a reusit-o in istoria acestui club. Sper din tot sufletul sa fie doar un inceput si, poate anul viitor sau peste doi-trei ani, sa realizam o performanta si mai mare.

TotalSport: Va ganditi acum si mai serios la titlul de campioana a Diviziei A?
Ionut Stancu: Noi ne gandeam si in momentul in care jucam in Cupa UEFA, desi la un moment dat era o diferenta destul de mare de puncte intre noi si formatia de pe primul loc. Am sperat atunci si speram in continuare sa castigam si campionatul si Cupa Romaniei.


Despre autor:

Saptamana Finaciara

Sursa: Saptamana Finaciara


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.