Cosmin Olaroiu e convins ca dispune de resurse pentru ca elevii sai sa fie la inaltime si maine. Ca orice tehnician care se respecta, Cosmin Olaroiu a trecut rapid peste bucuria calificarii in semifinale, fortat si de apropierea derby-ului cu Dinamo.

"Daca respectam traditia, in acest derby amandoua formatiile pornesc cu sanse egale", a spus Oli, care a completat punctand faptul ca partida cu ros-albii este la fel de importanta ca si cea din Cupa UEFA cu Rapid.

"Este normal sa existe entuziasm dupa aceasta calificare, dar Steaua este o echipa tare care stie sa treaca peste necazuri sau bucurii. Am incredere ca jucatorii vor fi concentrati pentru meciul cu Dinamo. Noi ne dorim sa ramanem in continuare angrenati in lupta pentru titlu, chiar daca luptam si in cupele europene. Oricum, Steaua are resursele necesare pentru ca dupa trei zile sa joace din nou bine". Tehnicianul campioanei va stabili formula de joc in functie de probleme medicale sau de starile accentuate de oboseala ale jucatorilor. "Lovin, Andrei Cristea, Oprita, Balan si ceilalti care au jucat mai putin au evoluat foarte bine atunci cand au fost pe teren si am mare incredere in fortele lor".
Olaroiu se confrunta cu probleme de lot, pentru ca pe langa Victoras Iacob si Gabriel Bostina, acum, dupa meciul cu Rapid, se resimt si Mirel Radoi, Petre Marin sau Banel Nicolita.

De asemenea, Olaroiu a afirmat ca nu a urmarit jocul celor de la Dinamo, pentru ca a fost preocupat de pregatirea jocurilor cu Rapid din Cupa UEFA: "Ambele echipe se cunosc destul de bine. Florin Marin se afla pe banca tehnica a ros-albilor de o saptamana si nu cred ca are timp sa faca foarte mari schimbari. Faptul ca nu a invins pe teren propriu in acest retur nu reprezinta decat o simpla statistica".


Despre autor:

ProSport

Sursa: ProSport


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.