Jucatorii echipei Steaua, impreuna cu finantatorul gruparii, Gigi Becali, s-au intalnit, joi noapte, dupa calificarea gruparii "ros-albastre" in semifinalele Cupei UEFA, cu presedintele Traian Basescu la restaurantul Golden Blitz.

Traian Basescu a declarat, cu aceasta ocazie, ca nu mai este suparat pe patronul Gigi Becali, dupa ce acesta l-a jignit pe premierul Calin Popescu-Tariceanu. "La bucurie totul trece. Am facut ceea ce a trebuit. Ar fi fost ridicol ca unul sa fie la tribuna oficiala (n.r. - Gigi Becali), unul in galerie (n.r. - George Copos) si unul la tribuna zero (n.r. - Calin Popescu Tariceanu)", a spus Basescu.

Presedintele a afirmat ca nu a mers la meci deoarece a vrut sa il vada in liniste. "I-am spus lui Becali ca Steaua se califica. La inceput am spus ca 3-1 pentru Steaua, iar la pauza ca se califica", a continuat Basescu.

Intrebat daca ii invita pe jucatorii rapidisti la restaurant in cazul in care acestia reuseau calificarea in semifinalele Cupei UEFA, Basescu a raspuns: "Orice echipa care aduce performante va avea un loc in sufletul meu, dar Steaua este Steaua", moment in care a fost aplaudat de jucatorii stelisti.

Finantatorul FC Steaua, Gigi Becali, a declarat ca a fost invitat de Traian Basescu la un pahar de sampanie, dupa calificarea in semifinale. "Dupa meci, domnul presedinte m-a sunat sa vin ca sa bem un pahar de sampanie pentru ca este fericit. Nu vedeti ca sunt si putin cherchelit? Eu care nu beau...", a continuat Becali.

Gigi Becali a facut referire si la Calin Popescu Tariceanu, pe care il considera mascota Rapidului: "Am inteles de la domnul presedinte ca i-a spus lui Copos, nu stiu daca-i convine ca zic asta, ca si-a ales mascota prost. Stiti voi la cine ma refer: Tariceanu".

Oficialul stelist s-a aratat multumit de faptul ca Steaua va intalni in semifinalele Cupei UEFA formatia engleza Middlesbrough: "Am vazut ca s-a calificat Middlesbrough si m-am bucurat la golul de 4-1. Se potriveste mai bine pentru Steaua ca, in primul rand, e diferenta din drepturile de televizare si m-am gandit ca mai fac si eu niste cumparaturi".

Becali a felicitat din nou formatia Rapid si pe antrenorul Razvan Lucescu. "Le-am spus jucatorilor mei ca cei de la Rapid sunt oameni buni. Se vede dupa fata si declaratiile pe care le dau. Dar, la nivel de conducere stiu sigur ca eu sunt ala bun", a spus Becali.

Gigi Becali a comentat, de asemenea, meciul cu Dinamo Bucuresti, programat duminica, in etapa a XXI-a a Diviziei A, spunand ca este sigur de victoria formatiei sale.

La randul sau, capitanul echipei Steaua, Mirel Radoi, s-a declarat multumit de faptul ca va intalni pe Middlesbrough in semifinalele Cupei UEFA. "Ma bucur, pentru ca echipele engleze sunt mai accesibile, plus ca sunt angrenate atat in campionat, cat si in Cupa Ligii. O sa beau sampanie dupa dubla cu Middlesbrough", a spus Radoi.


Despre autor:

Saptamana Finaciara

Sursa: Saptamana Finaciara


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.