La incheierea meciului Steaua-Rapid, fundasul George Ogararu a mentionat ca este prea bucuros pentru a realiza importanta calificarii.

George Ogararu, al doilea capitan al Stelei dupa Mirel Radoi, era extrem de bucuros: "Ma gandeam inainte de meci ca jucatorii care pierd vor avea un soc. Sincer, imi pare rau de ei, n-as vrea sa fiu in locul lor acum. 0-0 a fost ce ne-a trebuit. N-am jucat pentru acest scor, dar asa a curs jocul, n-am riscat nimic. Nu ne vedem deja in finala, trebuie sa muncim, sa jucam pentru fiecare metru de pamant, ar fi pacat sa ne lasam usor dupa ce am ajuns aici", a spus Ogararu.

Jucatorul Stelei a precizat ca nu se gandea ca va ajunge asa departe in cupele europene. "Dupa Rosenborg am crezut ca va urma o cadere, daca cineva imi spunea ca va fi tot raul spre bine si vom fi la un pas de finala, ar fi fost mai usor. Suporterilor rapidisti le transmit sa-si sustina mai departe jucatorii, iar acestora sa mearga mai departe, sa tina capul sus", a subliniat Ogararu.

Capitanul stelist Mirel Radoi a declarat ca a contat experienta internationala. "Sper sa nu ne oprim aici dupa aceasta seara superba. Rapid a jucat mai bine decat noi, dar experienta noastra internationala a contat mai mult. Aceasta seara va ramane in istorie. Dupa nume, doar Levski Sofia era mai accesibila ca Rapid", a spus Radoi.

Jucatorul Mihai Nesu a afirmat ca Rapid era o echipa mai accesibila, dar rivalitatea dintre cele doua echipe a facut ca incarcatura psihologica sa fie foarte mare. "Galeriei rapidiste sa-i fie putina rusine pentru ce a scandat la final cand am facut turul de onoare. Ar fi minunat sa ajungem la Eindhoven", a spus Nesu.

Mijlocasul Banel Nicolita a declarat ca Steaua a obtinut o calificare muncita. "Sper sa reusim castigarea Cupei UEFA. Mi-a stat inima in loc la ratarea lui Badoi din prelungiri. Cand evoluam in Divizia B nu mi-a trecut niciodata prin minte ca intr-un timp atat de scurt voi ajunge sa joc o semifinala de Cupa UEFA", a completat Nicolita.

Fundasul Dorin Goian a afirmat ca Steaua a reusit "ceva incredibil". "Sunt cel mai bucuros om. Am dovedit ca Steaua este unita, ca este o familie. Rapid a jucat bine, dar poate am fost mai destepti, am jucat si la rezultat, nu ne-am aruncat in atac. Nu-mi pare rau de Rapid, Rapid este puternica si trebuie sa ne mandrim ca doua echipe romanesti au ajuns aici", a subliniat Goian, care a apreciat ca publicul a fost extraordinar.

Goian a adaugat ca, dupa meci, in vestiarul Stelei a fost nebunie. "Am cantat imnul Stelei, tot felul de cantece ale suporterilor. Este o performanta extraodinara", a spus Goian, care crede ca, daca Steaua va juca la fel ca pana acum, va ajunge in finala. "Nu ma gandesc inca la trofeu, trebuie sa o luam pas cu pas. Trebuie sa trecem intai de semifinale, unde vom intalni un adversar puternic", a comentat fundasul FC Steaua.


Despre autor:

Saptamana Finaciara

Sursa: Saptamana Finaciara


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.