FC Barcelona si Arsenal au completat miercuri seara tabloul semifinalelor Ligii Campionilor, eliminand in sferturi pe Benfica, respectiv Juventus

Pe Stadio Delle Alpi din Torino, Adrian Mutu a fost din nou titular contra lui Arsenal. De aceasta data, antrenorul Fabio Capello l-a trimis sa evolueze pe postul de mijlocas dreapta, unde a facut cuplu cu Zambrotta. Jucatorul roman a fost inlocuit in minutul 61 cu uruguayanul Marcelo Zalayeta. In teren, Juventus nu a reusit sa desfaca apararea lui Arsenal, care, condusa de ivorianul Kolo Tour?, s-a dovedit din nou impenetrabila. Mai mult chiar, echipa londoneza a avut si cele mai bune ocazii de gol, in special pe contraatac, prin Ljungberg, Henry, Fabregas si Hleb. Atacul lui Juve a ramas dator, suedezul Zlatan Ibrahimovic fiind fluierat copios de suporterii italieni din cauza atitudinii indolente.

Catalanii, in grafic

FC Barcelona nu a avut prea multe problema cu Benfica. Inca din primele minute, echipa lui Frank Rijkaard a obtinut un penalty, insa Ronaldinho nu a reusit sa il transforme. Totusi, Balonul de Aur 2006 a deschis scorul pe Nou Camp in minutul 19, dupa o pasa a lui Samuel Eto'o. Iar atacantul camerunez a fost cel care a stabilit scorul final al meciului, cu un gol marcat in minutul 89.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.