Piata Universitatii, dar si alte locuri din tara s-au umplut de fani ai stelistilor imediat dupa meci. Zona centrala a Bucurestiului a devenit un loc de sarbatorire a calificarii echipei din Ghencea, asa cum s-a petrecut si dupa victoriile cu Heerenveen sau cu Betis Sevilla.
Suporterii s-au adunat in Piata Universitatii venind in mare parte de la stadionul National, fluturand steaguri, scandand, aruncand artificii si facand un zgomot infernal. Scandarea favorita a fost: "Sa vina Cupa, sa vina Cupa in Ghencea!", dar au fost elogiati si jucatori de referinta precum Banel Nicolita. S-au strigat si injurii la adresa echipei de sub Podul Grant, dar si impotriva rivalilor din soseaua stefan cel Mare, Cristi Borcea nefiind uitat. Fanii stelisti au purtat pe brate un mare steag tricolor pe care scria "Romania". Fortele de ordine prezente la Universitate au fost in mare parte detasate de la "Lia Manoliu". Desi nu au fost incidente importante, unii dintre sustinatorii ros-albastrilor au intrat in conflict cu fortele de ordine in asteptarea echipei lui Olaroiu.


Despre autor:

ProSport

Sursa: ProSport


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.