Satisfacut de victoria repurtata de Dinamo la Bacau, tehnicianul "cainilor rosii", Florin Marin, a declarat ca meritul pentru acest succes il au jucatorii si fostul antrenor al echipei, Ion Marin. "Am cucerit trei puncte foarte importante in lupta pentru titlu. Aceasta victorie se datoreaza jucatorilor si fostului antrenor, Ion Marin. Eu nu am facut altceva decat sa le ridic moralul baietilor dupa meciul cu Poli Iasi", a afirmat "Flocea".

La randul sau, autorul golului victorios, Tiberiu Curt, a tinut sa-i multumeasca lui Florin Marin pentru faptul ca l-a titularizat in echipa "alb-rosiilor": "Ii multumesc lui Florin Marin pentru increderea acordata. Nu ma consider un erou sau un salvator, meciul a fost castigat de toata echipa. Sper sa invingem si Steaua in meciul de duminica seara".

Azi se pun in vanzare biletele la derby

Astazi, la casele stadionului Dinamo, se pun in vanzare biletele pentru derby-ul Dinamo - Steaua, programat duminica, de la ora 20.30, pe arena din Soseaua Stefan cel Mare. Pretul acestora este de 50 RON la Tribuna 0, 30 RON la Tribuna I, 15 RON la tribuna a II-a si 10 RON la peluze. In baza acordului de reciprocitate incheiat de conducerile celor doua grupari la inceputul campionatului, Steaua va primi 2000 de bilete la Peluza I.

Totodata, Directia Generala de Jandarmi a Municipiului Bucuresti a anuntat ieri masurile de securitate care au fost luate pentru aceasta intalnire. Astfel, accesul suporterilor dinamovisti in incinta arenei se va face in urmatorul fel: la Tribuna 0 (sectoarele A, B si C) si Tribuna I (sectoarele 1 si 2) se va intra prin Calea Floreasca, Tribuna I (sectoarele 3 si 4), la Tribuna a II-a si Peluza Catalin Haldan intrarea va fi prin Bulevardul Barbu Vacarescu, iar la Tribuna a II-a si Peluza I (sectoarele 22, 23, 24, 25) accesul se va face prin Soseaua Stefan cel Mare. Fanii stelisti vor intra pe stadion tot prin Soseaua Stefan cel Mare, sub protectia jandarmilor. Totodata, fortele de ordine nu vor permite suporterilor sa aiba asupra lor bauturi alcoolice, faclii, artificii, torte, bannere cu un continut obscen, rasist sau instigator la violenta.

Dupa cum se stie, derby-ul Dinamo - Steaua va fi arbitrat de o brigada italiana, care il va avea la centru pe Pasquale Rodomonti si la cele doua tuse pe Marco Farina si Simone Ghiandai. Arbitru de rezerva va fi Augustus Constantin.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.