Fostul presedinte al gruparii Chelsea, Ken Bates, a cumparat 50% din actiunile clubului Leeds United. Valoarea sumei investite de Bates, in varsta de 73 de ani, este estimata la aproximativ 14,3 milioane de euro. Leeds a retrogradat din Premier League sezonul trecut din cauza problemelor financiare. "Leeds este un club mare, care se confrunta cu multe probleme financiare. Vom avea mult de lucru pentru a aduce aceasta formatie acolo unde ii este locul, in Premiere League. Dar sunt sigur ca avand suportul fanilor vom reusi sa facem acest lucru", a declarat Bates.

"Aceasta operatiune asigura supravietuirea pe termen lung a clubului", a declarat actualul presedinte al clubului Leeds, Gerald Krasner. Bates a condus Chelsea 22 de ani si revine in fotbal dupa 10 luni de absenta. Dupa ce a vandut clubul Chelsea lui Abramovici, Bates a mai ramas pe Stamford Bridge pana cand a fost angajat ca presedinte executiv Peter Kenyon, care pana in acel moment a fost angajatul formatiei Manchester United.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.