Tehnicianul Mircea Lucescu s-a declarat nemultumit de faptul ca responsabilii lui Galatasaray nu l-au inclus pe lista cu jucatorii si antrenorii pentru "Dream Team", intr-un meci organizat cu ocazia centenarului echipei din Istanbul. Conform ziarului "Hurriyet", Lucescu a spus ca ar fi trebuit sa fie desemnat macar ca antrenor al echipei alcatuite din fotbalistii straini care au evoluat pentru "Cim-Bom-Bom".

Actualul antrenor al lui Sahtior Donetk a recunoscut ca l-a afectat foarte mult aceasta stire. "Eu am lucrat doua sezoane la Galatasaray. Nu am avut nici o contributie la acest club? In perioada cat am fost antrenor, nu am pus clubul in dificultate financiara, facand transferurile cele mai potrivite. Chiar si atunci cand am plecat, am renuntat la o parte din banii pe care trebuia sa-i incasez", s-a plans Il Luce.

Daca pe Lucescu l-au dat la o parte, baskanii lui Galatasaray nu i-au uitat pe Gheorghe Hagi, Gica Popescu, Iulian Filipescu, Iosif Rotariu si Adrian Ilie. Ceilalti fosti stranieri ai Galatei invitati sa faca parte din "Dream Team" sunt Zoran Simovici, Claudio Taffarel, Falco Gotz, Reinhard Stumpf, Sebastian Perez, Ulrich Van Gobbel, Cevad Prekazi, Didier Six, Adrian Knupp, Rudiger Abramczik, Dean Saunders, Mirsad Kovacevici si Tarik Hocic. Antrenorii echipei vor fi germanul Karl-Heinz Feldkamp si scotianul Graeme Souness.


Despre autor:

Sursa: Realitatearomaneasca.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.