Dincolo de obtinerea gloriei europene, partida Rapid - Steaua reprezinta - pentru jucatorii implicati in disputa - si sansa de a pune mana pe o frumoasa suma de bani, circa 15 miliarde de lei. Ambii patroni au promis prime- record. Mai darnic, cel putin la nivel declarativ, s-a aratat a fi George Copos, care a anuntat ca pune la bataie o jumatate de milion de euro, ceea ce ar insemna ca fiecare jucator ar primi in jur de 25.000 de euro in caz de calificare. La randul sau, Gigi Becali va scoate din buzunar 400.000 de euro, ceea ce inseamna ca fiecare stelist s-ar alege cu cate 20.000 de euro.

"Nu stim sa jucam la 0-0!"

Desi acesta era scorul la moda pentru Steaua in ultima vreme, Oli spune ca nu va juca "la mica ciupeala"

Antrenorul Cosmin Olaroiu a declarat ca echipa sa nu va incerca sa evolueze la un rezultat nul pentru a obtine calificarea. Tehnicianul din Ghencea nu se teme de faptul ca partida dintre Steaua si Rapid, din sferturile Cupei UEFA, va fi arbitrata de spaniolul Medina Cantalejo, chiar daca spaniolul a "distrus" derby-ul din Primera Division, dintre Barcelona si Real Madrid (1-1). Oli este de parere ca giulestenii se vor retrage si vor juca pe contraatac pentru a se califica.

Libertatea: Va juca Steaua la 0-0 pentru a ajunge in semifinalele Cupei UEFA?
Cosmin Olaroiu: Nu ne-am propus acest lucru pentru ca noi nu stim sa jucam la un astfel de rezultat. Este un risc prea mare, iar traditia Stelei nu ne permite sa abordam jocul la un rezultat nul. Scorul de 1-1 obtinut in tur nu inseamna nimic. Ne asteapta un meci foarte dificil, pe care ne-am propus sa-l castigam. Trebuie sa tinem cont de faptul ca la o asemenea partida pot aparea greseli cauzate de incarcatura jocului. Cu incredere in fortele noastre si cu exactitate, vom reusi sa invingem.

Jucatorii au declarat ca prefera totusi un rezultat de 0-0.
Cred ca au glumit cand au spus asta, pentru ca au fost taxati in ultima vreme, cand au obtinut acest rezultat in campionat si in Cupa UEFA.

Cum crezi ca va aborda Rapid jocul?
Parerea mea este ca giulestenii vor adopta aceeasi tactica de joc cu care au evoluat in cea de-a doua repriza din prima mansa. Adica, se vor retrage si vor iesi pe contraatac. Sunt o echipa foarte buna si vor incerca sa foloseasca in favoarea lor aceasta arma.

Ce parere ai de faptul ca meciul Steaua-Rapid va fi condus de spaniolul Medina Cantalejo, cel care a stricat derby-ul Barcelona - Real Madrid?
Nu m-a interesat si nu ma intereseaza "istoricul" lui Cantalejo. Din punctul meu de vedere atat noi, cat si Rapidul, am beneficiat de arbitraje corecte in Cupa UEFA.

Ce probleme medicale sunt?
In afara mai-vechiului accidentat Victoras Iacob mai sunt probleme in ceea ce-l priveste pe Gabi Bostina. La antrenamentul de azi (n.r.-ieri) vom vedea cum se va simti si daca va putea intra pe teren.

Steaua: prima totala de 400.000 de euro

In cazul in care echipa sa se va califica in semifinale, Gigi Becali, patronul Stelei, va scoate din buzunar suma totala de 400.000 de euro.

Asta ar insemna ca fiecare jucator va primi in jur de 20.000 de euro. Pentru parcursul de pana acum din Cupa UEFA, fiecare stelist a primit in jur de 38.000 de euro.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.