La antrenamentul oficial de aseara, de pe stadionul National, fundasul rapidist s-a pregatit purtand o masca pe fata. Giulestenii au efectuat aseara antrenamentul oficial chiar pe stadionul pe care vor juca azi.

Desi se parea ca nu va putea evolua, Danut Perja va lua totusi loc pe banca de rezerve, el urmand sa-si protejeze nasul cu o masca speciala.
Ionut Stancu nu-si va aduce aminte cu placere de prima repriza a partidei tur. A fost depasit de Oprita aproape la fiecare faza, de pe partea sa nascandu-se golul marcat de Nicolita si majoritatea celorlalte ocazii de gol avute de Steaua.

Firesc, Razvan Lucescu a decis sa-l inlocuiasca la pauza cu Grigore, iar locul sau in banda stanga a fost preluat de "tizul" Romeo Stancu, care a avut o evolutie apreciata de toata lumea. Cum si "Grig" a fost printre remarcati, se parea ca Lucescu jr. va miza in continuare pe el, iar Ionut Stancu va sari din schema.

Olteanul a fost din nou titularizat in meciul de campionat de la Timisoara, pe postul de mijlocas dreapta si a reusit sa se revanseze, fiind unul dintre cei mai buni de pe teren. in aceste conditii, exista posibilitatea ca antrenorul giulestenilor sa opteze pentru aceeasi echipa cu care a inceput si partida tur sau sa foloseasca o linie de mijloc inedita, formata din Badoi, Grigore, Emil Dica si Romeo Stancu.


Despre autor:

ProSport

Sursa: ProSport


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.