La primul meci ca titular la Dinamo, fostul stelist a marcat in minutele de prelungire golul care consolideaza pozitia de lider a ros-albilor. Este a doua deplasare consecutiva cand Dinamo castiga in minutul 92. Dinamo joaca dezlanat si este departe de a fi o echipa care se lupta pentru titlul de campioana. Noroc cu golul lui Curt.

Florin Marin a inceput partida intr-un sistem nou pentru Dinamo, clasicul 4-4-2. Cristi Popovici nu s-a lasat mai prejos si a raspuns cu aceeasi asezare. in minutul 16, bucurestenii scapa fara gol dupa trasorul lui Sorin Trofin, trimis de la 25 de metri. Dinamovistii raspund prin Danciulescu, cel care a ratat de putin tinta din interiorul careului de sase metri. Bacauanii pun stapanire pe mijlocul terenului, si isi creaza ocazii dupa ocazii, Adrian Gheorghiu fiind campionul ratarilor.

Daca prima repriza a fost echilibrata, cel de-al doilea mitan a fost dominat in totalitate de gazde. Nici nu iesisera bine cele doua echipe de la vestiare si Gheorghiu prinde un sut de zile mari, dar Cristi Munteanu scoate miraculos de sub transversala. in minutul 50, Barcauan gafeaza ca un incepator, acelasi Gheorghiu intercepteaza balonul, patrunde in suprafata de pedeapsa, centreaza catre Tanasa, dar Munteanu are o interventie providentiala. Omul decisiv a fost Tiberiu Curt, care a marcat in minutele de prelungire cu capul, dupa o centrare perfecta a lui Catalin Munteanu, un alt stelist care joaca pentru Dinamo.

De fapt Curt, Munteanu si Danciulescu, toti trei fosti stelisti, au fost cei mai buni oameni ai echipei pregatite de Florin Marin, si el un produs al scolii de fotbal din Ghencea.


Despre autor:

ProSport

Sursa: ProSport


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.