Finantatorul FC Steaua, Gigi Becali, a declarat, miercuri, ca a visat ca Steaua va invinge pe Rapid cu scorul de 2-0, in meciul din mansa secunda a sferturilor de finala ale Cupei UEFA, obtinand astfel calificarea in semifinalele competitiei.

"Am visat asta-noapte ca invingem cu 2-0 si da un gol Nicolita. Sa vad ce mai visez si la noapte. O sa descifrez visele si o sa va spun rezultatul", a spus Becali.

Gigi Becali a asistat, miercuri, la primele cinci minute ale antrenamentului efectuat de Steaua, ultimul dinaintea jocului cu Rapid si a subliniat ca o eventuala eliminare in fata giulestenilor ar fi mai dureroasa decat in fata unei alte echipe. "N-am mai fost de mult timp la antrenament, de luni de zile. Ambitia este aceeasi, dar fiind vorba de Rapid orgoliile sunt mai mari. Ar fi mai rau daca ne-ar elimina Rapid decat o alta echipa, dar nu se va intampla asa, pentru ca ii batem cu 2-0", a mentionat finantatorul stelist.

Partida Steaua - Rapid, din mansa secunda a sferturilor Cupei UEFA, se va disputa joi, la ora 20.30, pe Stadionul National din Complexul Sportiv "Lia Manoliu". Meciul tur dintre cele doua formatii s-a incheiat la egalitate, scor 1-1.


Despre autor:

Saptamana Finaciara

Sursa: Saptamana Finaciara


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.