Un suporter suparat ca bancarii l-au pierdut pe Olaroiu si pe cei mai valorosi jucatori ameninta: "Daca m-ar pune cineva sa-l omor pe Gino, l-as omori pe gratis si l-as lega cu propriile lui mate de un stalp din centrul Bucurestiului!
Suporterii echipei FC National cer demisia presedintelui Gino Iorgulescu, pe forumul de pe site-ul oficial al clubului, www.nationalfc.ro, ca urmare a plecarii antrenorului Cosmin Olaroiu si a jucatorilor Gabriel Caramarin, Gigel Coman si Marius Popa la Poli Timisoara. Chiar daca FC National nu este o echipa cu suporteri numerosi, acestia sunt revoltati de plecarile de la echipa din ultima vreme si il critica in termeni duri pe presedintele clubului. "Traim un adevarat cosmar. Cele mai negre previziuni s-au indeplinit. Gino s-a pus pe treaba: distrugerea echipei. Asa cum am anticipat in alt mesaj, s-a produs dezastrul. Sincer, nu ma asteptam la o magarie asa de mare. Persoanele implicate in povestea asta au declarat peste tot ca ei nu vor juca decat in strainatate, iar antrenorul-tradator pentru a doua oara a declarat ca nu antreneaza alta echipa din Romania. Si iata ce s-a intamplat! Minciuni pe banda! Nu numai ca a tradat, dar ia cu el cei mai buni jucatori. Ca sa-i duca la o echipa aflata la retrogradare. El, care vrea performanta. O sa faca performanta in Divizia B. Cand o sa scapam de cosmarul numit Iorgulescu? E ca o ciuma neagra. Am vazut, aseara, ca a adus o caricatura de antrenor, recomandat de Zenga Dl. Cocaina. Are aceeasi fata de betivan nebarbierit ca si predecesorii lui. Si tot plin de performante pe la cluburi din Africa", spune suparat "BancarSutaLaSuta". Un "ultras bancar", care semneaza Ovi_Cara, l-a amenintat chiar cu moartea pe presedintele Gino Iorgulescu: "Daca m-ar pune cineva sa-l omor pe Gino, l-as omori pe gratis si l-as lega cu propriile lui mate de un stalp din centrul Bucurestiului! Cum vom mai lua Cupa fara Oli, Cara si Fl. Moldovan, care pleaca la Poli, inca pe ce suma: 1.000.000$, pai numai Cara merita 3.000.000 din toata afacerea asta, sa-i fie rusine!".


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.