Dupa ce a facut praf meciul Bara - Real, spaniolul Cantalejo va arbitra Steaua - Rapid. Arbitrul care va oficia la “sfertul” din Cupa UEFA, dintre Steaua si Rapid, este spaniolul Luis Medina Cantalejo (42 de ani), intrat pe lista FIFA in 2002.
Centralul din Sevilla este acelasi care a gresit grav la marele derby dintre FC Barcelona si Real Madrid (1-1), disputat sambata trecuta pe stadionul "Nou Camp", cand a acordat eronat un penalty gazdelor si l-a eliminat foarte usor pe brazilianul Roberto Carlos, de la oaspeti. Presa iberica a acuzat maniera pro-Barcelona a lui Cantalejo, dar oficialii Realului nu au cerut excluderea lui din arbitraj, iar comisia de specialitate a federatiei spaniole nu a anuntat UEFA de forma sa slaba pentru a-l schimba de la partida din Cupa UEFA dintre Steaua si Rapid.

Ultimele meciuri pe care Cantalejo le-a arbitrat in cupele europene s-au soldat cu eliminari si proteste ale formatiilor angrenate, intrucat arata usor cartonasele galbene si rosii. La partida Schalke 04 - Fenerbahce Istanbul, scor 2-0, din Liga Campionilor, Cantalejo a eliminat doi jucatori ai formatiei turce - Fabio Luciano (rosu direct) si Marco Aurelio (cumul de cartonase).


Despre autor:

ProSport

Sursa: ProSport


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.