Steaua va juca returul finalei cu portughezii de la Sporting pe teren propriu, cu trofeul pe masa

Sortii au fost ,,darnici’’ cu echipa masculina de handbal Steaua Bucuresti. Elevii antrenorului Vasile Stinga, care vor infrunta in finala Challenge Cup formatia portugheza Sporting Club Da Horta, vor sustine prima mansa in deplasare, pe 22/23 aprilie, urmind ca returul (29/30) sa-l joace acasa cu trofeul pe masa. ,,La inceput, sincer, nu ne puseseram in gind chiar cistigarea cupei, dar pofta vine mincind. Psihologic, cred ca ne va avantaja faptul ca vom juca la Bucuresti cu trofeul pe masa. Speram sa reusim sa-l si pastram aici’’, a declarat seful sectiei de handbal a clubului Steaua, Stefan Birtalan.

Desi sint constienti ca vor avea o misiune dificila in fata lusitanilor - ,,Sporting ocupa locul doi in campionat, a cistigat atit Cupa Presedintelui, cit si pe cea a Portugaliei" - ros-albastrii sint optimisti: "Ar fi fost greu pentru noi sa disputam primul meci aici, pentru ca acesta era programat chiar de Sfintele Pasti. Faptul ca jucam intii in Portugalia ne avantajeaza, pentru ca ne vom cunoaste mai bine adversarii. In plus, in returul de la Bucuresti vom miza pe cel de-al optulea jucator: publicul’’, a mai spus Birtalan.

Suporteri ai lui Banel

Calificati in finala Challenge Cup, handbalistii ros-albastri spera ca parcursul lor sa fie urmat si de fotbalistii din Ghencea. Astfel, ei se vor afla in tribunele stadionului "Lia Manoliu" pentru a-si incuraja favoritii in returul cu Rapid. ,,Avem bilete si cu siguranta vom merge sa sustinem echipa de fotbal la meciul de joi, de pe stadionul 'Lia Manoliu>>. Personal, cred ca atit noi, cit si baietii lui Cosmin Olaroiu pot cuceri trofeul", a concluzionat Stefan Birtalan.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.