Banel Nicolita a primit o pereche de ghete de joc identice cu ale brazilianului de la Real Madrid. Stelistul va juca de acum cu ghete din gama "Mercurial Vapor", model folosit si de jucatori precum Ronaldo, Ibrahimovici sau Thierry Henry.

El si-a adus aminte de copilaria sa nefericita. "Am jucat descult, nu aveam bani sa imi cumpar ghete sau minge, insa asa am ajuns fotbalist. Abia cand am implinit 13 ani am primit prima pereche de ghete", a afirmat Banel.

Mijlocasul, care a fost insotit de tehnicianul echipei, Cosmin Olaroiu, a acordat autografe si s-a fotografiat alaturi de numerosii fani prezenti la eveniment. De asemenea, Nicolita a primit si o pereche de pantofi sport de strada, identica cu cea a lui Olaroiu, moment in care antrenorul a glumit si i-a spus ca il amendeaza, replica jucatorului venind prompt: "Nici o problema, ca va sun inainte sa va intreb cu ce sunteti incaltat".

inainte de aceasta prezentare, la initiativa antrenorului Cosmin Olaroiu, Banel Nicolita si ceilalti stelisti au fost sa se relaxeze la o piscina din Bucuresti. Aceasta a fost singura actiune a echipei in cursul zilei de ieri.


Despre autor:

ProSport

Sursa: ProSport


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.