Sefii i-au schimbat din functie pe Ioan Andone, Esteban Vigo si Ion Marin. Ultimul venit: Florin Marin. Permutarile halucinante de pe banca tehnica a dinamovistilor continua, "Flocea" fiind numit antrenor inaintea unei saptamani in care Dinamo va juca impotriva Stelei.

23 decembrie 2005. in urma unei sedinte a actionarilor, s-a luat hotararea rezilierii contractului cu Ioan Andone (foto) scadent la vara. Singurul care a votat pentru ramanerea lui Ando a fost Badea. Cu o zi inainte, antrenorul declarase ca doreste sa isi duca la bun sfarsit contractul.

28 decembrie 2005. Esteban Vigo a fost prezentat oficial drept noul tehnician al echipei. Giovani Becali, presedintele "cainilor", cel care a fost artizanul indepartarii de la club a lui Andone, declara ca numirea spaniolului s-a facut la propunerea sa si ca isi asuma responsabilitatea acestei decizii.


Despre autor:

ProSport

Sursa: ProSport


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.