Dinamo a inceput saptamana cu un nou antrenor. Florin Marin a revenit pe banca trupei din Stefan cel Mare, dupa ce in anul 2002 a mai antrenat aici doar pentru patru etape, obtinand o victorie, un egal si doua infrangeri.

TotalSport: Domnule Florin Marin, v-a fost greu sa acceptati oferta clubului, din moment ce erati antrenorul "nationalei" de tineret?
Florin Marin: Nu, nu mi-a fost greu. Eu am acceptat propunerea din mai multe motive. Unul ar fi ca eu cunosc foarte bine jucatorii, am lucrat cu majoritatea dintre ei, iar baietii imi cunosc metodele de lucru. Asta este foarte important, pentru ca nu mai am nevoie de o perioada de acomodare. Nu mai spun ca este o onoare pentru orice tehnician s-o conduca pe Dinamo.

TotalSport: Cu intelegerea pe care o aveati cu Federatia Romana de Fotbal cum ramane?
Florin Marin: Am primit acceptul Federatiei, prin domnii Mircea Sandu si Ionut Lupescu, sa fiu detasat in "Groapa" pana la sfarsitul campionatului.

TotalSport: Veti reusi sa rezolvati problemele din jocul echipei pana la derby-ul cu Steaua?
Florin Marin: Pana la meciul cu Steaua, urmeaza etapa in care jucam cu FCM Bacau. Ne asteapta o partida dificila in Moldova, pentru ca vom intalni o echipa care isi disputa una dintre ultimele sanse de a ramane in Divizia A. Trebuie sa pregatesc foarte bine jocul, cu toate ca timpul de cand am preluat echipa este foarte scurt. Sper ca jucatorii mei sa fie receptivi si sa faca tot posibilul pentru a ne intoarce cu trei puncte de acolo.

TotalSport: Este o diferenta mare intre ce joaca Steaua sau Rapid si ce arata Dinamo pe teren?
Florin Marin: Atat Steaua cat si Rapidul traverseaza o perioada foarte buna. Sunt doua echipe in forma, care au ajuns sa-si dispute un sfert de Cupa UEFA. Spre deosebire de ele, Dinamo a avut oscilatii de forma. S-a inceput prost returul, a fost acel dezastru cu Otelul. Apoi a urmat un crescendo in evolutia echipei, prin acele doua victorii din deplasare, insa a venit meciul cu Poli Iasi, in care a deranjat atat atitudinea echipei, cat si rezultatul, de ce sa nu recunoastem asta?

Florin Marin a mai antrenat pe Ceahlaul Piatra Neamt, Astra Ploiesti, Farul Constanta, FC National, Rapid Bucuresti, Rocar Bucuresti si Universitatea Craiova.

Conform unui comunicat venit din partea Federatiei Romane de Fotbal, "Flocea", care are contract cu FRF, a fost "detasat la Dinamo pentru perioada 3 aprilie - 25 mai". In aceasta perioada echipa nationala de tineret are o singura actiune, pe 26 aprilie, un meci amical cu Elvetia, la Urziceni, iar Florin Marin va pregati acel joc.


Despre autor:

Saptamana Finaciara

Sursa: Saptamana Finaciara


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.