Dupa nebunia si incidentele din primele doua zile, simbata si duminica, in care s-au vindut tichete pentru returul din sfertul Cupei UEFA, Steaua-Rapid, luni dimineata, doar citeva zeci de suporteri asteptau linistiti la casele de bilete. Singura varianta disponibila pentru acestia era la Peluza I, plus o speranta ca vor mai aparea tichete si la Peluza a II-a, unde sta grosul galeriei.

Astfel, conform directorului executiv al clubului, Valeriu Argaseala, ieri mai erau de vinzare doar 4.000 din cele 37.000 de bilete, toate la peluze, cele de la tribune fiind epuizate inca de duminica. Spre deosebire de Rapid, conducerea nu a dat pe mina suporterilor vinzarea biletelor, astfel incit au putut cumpara si cei care nu stiau echipa Stelei pe dinafara. In fine, cei care au reusit sa-si procure un tichet vor putea intra pe stadion cu patru ore inainte de startul partidei.

La desfasurarea fara incidente a returului de pe "Lia Manoliu", dintre Steaua si Rapid, vor veghea 3.000 de jandarmi, record pentru un eveniment sportiv. Desi meciul din Giulesti a reprezentat piatra de incercare a unor suporteri obisnuiti cu violenta, fizica si verbala, cea de-a doua mansa din acest sfert de finala este considerata cu un grad de risc mai mare, dat in primul rind de numarul suporterilor care vor fi prezenti in tribune, mai mult decit dublu decit cel inregistrat saptamina trecuta.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.