Dupa 1-1 cu Politehnica Iasi pe propriul teren, intr-un meci disputat fara spectatori, antrenorul lui Dinamo, Ion Marin, si-a acuzat jucatorii ca au tratat cu superficialitate ocaziile de la poarta moldovenilor si au ratat astfel ocazia de a se distanta de Steaua in clasament.

"Legea nescrisa a fotbalului si-a spus cuvantul din nou. Echipa care isi bate joc de ocazii plateste. Trebuie sa tragem invatamintele de rigoare, pentru ca in urmatoarele doua saptamani se joaca acest campionat", a afirmat Ion Marin. Antrenorul lui Dinamo l-a criticat pe Barcauan pentru eroarea premergatoare golului inscris de ieseni: "Nu am inteles ce a vrut sa faca la faza aceea. Gafa lui ne-a costat".

Ion Marin nu crede ca este oportuna santionarea elevilor sai. "Nu stiu daca e bine sa amendam jucatorii sau nu. Nu au de ce sa nu fie motivati, pentru ca ei joaca pe puncte, pe bani, pentru a cuceri titlul si pentru imaginea lor. Pana la a da cu barda si a amenda, trebuie sa ne gandim intai la momente constructive. Nu trebuie sa stricam atmosfera. Va fi o discutie intre noi, probabil mai dura", a comentat Ion Marin .

Dezamagit s-a aratat si capitanul Florentin Petre. "Ne-am facut singuri greu acest meci. Am avut in prima repriza ocazii foarte bune de a marca, iar la pauza putea fi 3-0 sau 4-0 pentru noi. Dupa meciul cu Iasiul, ne asteptam la orice, inclusiv la amenzi".


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.