Desi a acceptat sa dea mana cu vicepremierul, Gigi Becali s-a incapatanat sa bea doar o cafea si un pahar cu apa. Arhiplin. Joi seara, nu aveai loc sa arunci un ac la tribuna oficiala a stadionului Giulesti.
Nici nu se putea altfel, daca la meci au venit in acelasi timp Basescu, Tariceanu sau Videanu. Duelul european dintre Steaua si Rapid a atras personalitatile ca un magnet.

Chiar daca au venit imbracati la patru ace, fiecare dintre oamenii importanti ai tarii a trait meciul ca un adevarat suporter: Videanu a "spart" seminte, in timp ce Tariceanu s-a sprijinit cu picioarele pe masa. Desi nu prea se inghit, George Copos si Gigi Becali si-au dat mana atat inainte, cat si dupa meci. Observand insa ca patronul stelist avea privirea atintita in cu totul alta directie, vicepremierul s-a apropiat de acesta si l-a mangaiat parinteste pe crestet, soptindu-i in acelasi timp ceva la ureche.

Presedintele Traian Basescu a parut joi seara cu sufletul mai aproape de Steaua. in timp ce aproape toti vecinii sai de scaune s-au ridicat in picioare in timp ce la statia de amplificare a arenei se auzeau acordurile imnului gazdelor, seful statului a preferat sa-si aprinda o tigara, iar dupa golul lui Nicolita a batut palma cu Becali, aflat si el in extaz.


Despre autor:

ProSport

Sursa: ProSport


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.