FC Steaua va pune in vanzare, sambata, biletele pentru meciul cu Rapid, care se va disputa la 6 aprilie, pe Stadionul National din Complexul National "Lia Manoliu", in mansa secunda a sferturilor Cupei UEFA, urmand ca o persoana sa poata achizitiona cel mult doua tichete.

Cei 6.500 de posesori de abonamente la meciurile de pe teren propriu disputate de Steaua vor avea acces la meciul cu Rapid in baza acestora, insa vor putea achizitiona si cate cinci bilete, legitimatiile urmand sa le fie stampilate.

Potrivit unui comunicat dat publicitatii pe site-ul oficial al FC Steaua, biletele pentru meciul cu Rapid vor fi vandute de sambata pana miercuri, 5 aprilie, in intervalul orar 10.00-18.00, la casele stadionului din Bulevardul Ghencea si ale Stadionului National.

Preturile biletelor la meciul Steaua - Rapid, care se va disputa la 6 aprilie, la ora 20.30, sunt urmatoarele: 20 dei lei - peluze, 30 de lei - tribuna a II-a, 50 de lei - tribuna intai, 100 de lei - tribuna zero.

Numarul de bilete ce va fi pus in vanzare de FC Steaua este, potrivit unor surse din cadrul clubului, de aproximativ 35.000, la care se adauga 2.430 de tichete rezervate, conform protocolului, suporterilor rapidisti. Fanii echipei Rapid vor avea acces la tribuna intai a Stadionului National, intr-un sector in care nu vor fi disponibile bilete pentru fanii stelisti.

Accesul publicului in incinta stadionului va fi permis incepand cu ora 16:30. Atat la casele de bilete, cat si la intrarea in stadion, fortele de ordine vor fi ajutate de membri ai Compartimentului de flagrant al Politiei Romane, care vor urmari buna desfasurare a vanzarii biletelor si a accesului spectatorilor.

Meciul tur dintre Steaua si Rapid, disputat joi, s-a incheiat la egalitate, scor 1-1. Formatia care va obtine calificarea in semifinalele Cupei UEFA va intalni castigatoarea dublei manse FC Basel - Middlesbrough (2-0 in tur).


Despre autor:

Saptamana Finaciara

Sursa: Saptamana Finaciara


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.