Sportul Studentesc a trecut de FC Vaslui, pe terenul moldovenilor, dupa ce elevii lui Gigi Multescu au facut un meci foarte bun, reusind sa domine intalnirea la toate capitolele.

10 goluri in trei partide pentru elevii lui Gheorghe Multescu, 15 reusite pentru Mazilu in acest campionat. Cifrele rotunde le vin bine alb-negrilor, dar nu mai bine decat victoriile la scor. Dupa 3-1 cu Farul si 4-1 cu Jiul, a urmat un sec 3-0 in fieful lui Adrian Porumboiu.

Formatia condusa din teren de Ionut Badea a tinut pasul cu sprinteneala Sportului doar 42 de minute, atat cat i-a trebuit lui Ferfelea sa-l pacaleasca pe Hutan cu un sut perfect plasat, de la 20 de metri. Pana atunci insa, galben-verzii au ratat cu neputinta unei echipe care de-abia palpaie. Mihalcea (31), Cornea (40) si Croitoru (41) au aratat de ce Vasluiul "rezista" pe ultimul loc, in timp ce Mazilu, Varga si compania n-au facut decat sa-si continue jogging-ul de la incalzire.

Totusi, Sportul s-a desprins abia in minutul 67, cand Ionut Mazilu a scuturat vinclul portii lui Hutan din afara careului. Ce-a urmat n-a mai tinut de fotbal, pentru ca Ionut Badea, cu ochii la spectatorii care plecau din stadion, a gresit sistematic orice pasa mai lunga de 5 metri, iar Mihalcea si-a autoprelungit agonia prin alte si alte mingi peste sau pe langa. Si a mai fost si golul lui Curelea, in prelungiri.
Asa a bautut tineretea din Regie, asa s-a reactivat sindromul CFR Cluj la Vaslui.

Arbitri: Ionica Serea (Focsani) 6.5, Aurel Onita (Constanta) 7, Ioan Onicas (Zalau) 7

Cartonase galbene: Secareanu (45+1), Stancioiu (52), Maxim (62), Patriche (78)

Cartonase rosii: -

CHEIA MECIULUI: Golul de 0-1, reusit de Ferfelea inainte de pauza, imediat dup ace Croitoru a ratat o mare ocazie de a deschide scorul

ONE-MAN-SHOW: Atacantul Ionut Mazilu, care a reusit la Vaslui al 15-lea gol al stagiunii

GAFA MECIULUI: Imprecizia generala a elevilor lui Rednic poate fi considerate o gafa in sine, Mihalcea (31, 69, 83) si Croitoru (41, 84) fiind principalii artizani ai ratarilor.

ARBITRAJ: Bun, desi Serea a acordat mai mult de 5% gazdelor. Prea aspru cu "studentii" la capitolul cartonase galbene.


Despre autor:

Saptamana Finaciara

Sursa: Saptamana Finaciara


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.