Presedintele clubului Real Madrid, Fernando Martin, a declarat intr-un interviu acordat, luni, agentiei EFE si preluat de agentia Datasport, ca pe lista sa se afla sapte antrenori care ar putea prelua conducerea tehnica a echipei spaniole din sezonul viitor.

"Avem sapte antrenori pe lista noastra: Jose Mourinho, Fabio Capello, Rafa Benitez, Arsene Wenger, Sven-Goran Eriksson, Carlo Ancelotti si Marcello Lippi. Unul dintre acestia va fi viitorul antrenor al Realului", a spus Martin.

Conducatorul clubului madrilen a precizat ca pentru viitorul antrenor este important sa construiasca cea mai buna echipa posibila. "Madrilenilor le place talentul, nu numai victoriile. Daca ma intrebati pe mine ce aleg intre calitate si succes va raspund: succes", a declarat Martin.

Fernando Martin a spus ca nu se pune problema despartirii de Raul si Ronaldo la finalul actualei stagiuni. "Raul este unul dintre jucatorii care au dat totul pentru Real Madrid si merita admiratia noastra. Ronaldo este, fara dubii, cel mai bun atacant din lume cand se afla in conditii perfecte. Daca viitorul antrenor va vrea sa se desparta de vreun jucator, decizia ii va apartine. in acest moment nimeni nu este de vanzare, dar nici un jucator nu este de inlocuit", a precizat presedintele Realului.


Despre autor:

Saptamana Finaciara

Sursa: Saptamana Finaciara


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.