Ex-atacantul campioanei recunoaste ca a ramas stelist si isi doreste nespus ca ros-albastrii sa ajunga in semifinale. La mii de kilometri de tara, in Coreea de Sud, Rica Neaga asteapta si el marea confruntare. E mahnit ca nu poate sa vada meciul pe viu, dar il va urmari pe Internet.

PRO Cum va fi meciul?
NEAGA Ca orice derby. intotdeauna meciurile dintre marile rivale bucurestene au avut o incarcatura aparte. Acum va fi si mai si. Important e insa ca incarcatura sa fie pozitiva de ambele parti.

PRO Cine va castiga?
NEAGA Eu vreau sa bata Steaua. Nu pot emite o parere obiectiva din doua motive. Primul e ca sunt stelist, iar cel de-al doilea tine de faptul ca nu am avut posibilitatea de a urmari meciurile celor doua echipe, fiind plecat din tara atat de departe. Merg insa pe mana Stelei.

PRO Cu cine tii legatura de la echipa?
NEAGA Vorbesc regulat cu Petre Marin si cu Paraschiv. in iarna, cand am venit acasa, am fost pe la club, m-am intalnit si cu nea Gigi, si cu Meme.

PRO E benefica o intalnire Rapid - Steaua in sferturile Cupei UEFA?
NEAGA tinand cont ca sigur avem o echipa in semifinale, ar parea ok. Eu cred insa ca ambele echipe puteau trece de sferturi. Chiar acum ma uit la un meci de-al lui Middlesbrough, eventualul viitor adversar, si as merge chiar mai departe cu optimismul. Englezii nu sunt de speriat, deci si finala ar fi accesibila.

PRO Ce parere ai despre Cosmin Olaroiu?
NEAGA Am lucrat cu el si mi-a placut mult. Oli e in primul rand om si apoi antrenor. Pe mine unul m-a ajutat.

PRO Un mesaj pentru stelisti?
NEAGA Sa aiba incredere in ei. Sper ca publicul sa-i sustina in mod civilizat, deoarece am vazut ca au fost probleme pe la Dinamo.


Despre autor:

ProSport

Sursa: ProSport


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.