Patronul timisorenilor, Marian Iancu, i-a replicat lui Meme Stoica, care declarase dupa joc ca "banateanul" ar trebui sa "puna frana declaratiilor" la adresa clubului din Ghencea.

Razboiul dintre Steaua si Rapid a inceput mult mai devreme si nu s-a terminat nici pana azi, desi rezultatul este cunoscut: 2-1 in favoarea "ros-albastrilor". Asta dupa ce, inaintea meciului, Iancu a iesit la atac numindu-si adversarii "comunisti", spunand ca jocul Stelei este unul care scartaie si repetand faptul ca Olaroiu nu este decat un tehnician de la locul 3 in jos.

Oli a tinut sa nu lase aceste atacuri repetate la adresa sa nerezolvate. "Daca venea din partea unui om cu competenta necesara de a discuta despre fotbal, m-as fi gandit la ce a spus despre mine. Domnul Iancu poate sa-si dea cu parerea ca spectator. Eu, daca v-as explica cum se schimba bujiile la masina sau electromotorul, sau cum opereaza un doctor, as fi hazliu, nu?", a raspuns antrenorul Stelei, inaintea partidei.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.