Cantonamentele din Italia si din Cipru efectuate in aceasta iarna i-au evidentiat lui Oli faptul ca Steaua se poate baza doar pe titularii obisnuiti din mandatul lui Protasov. De ce? Intre primul "11" si rezerve era o diferenta de la cer la pamant.

"Fotbalistii de pe banca mai au mult de muna pana vor ajunge la nivelul titularilor", spunea tehnicianul cu cateva saptamani inainte de inceperea campionatului. De la acea declaratie si pana la partida cu "trupa" lui Hagi datele problemei par a se fi schimbat, in bine. Fortat de accidentari numeroase, pe aceasta lista aflandu-se la ora jocului cu banatenii Goian, Paraschiv, Bostina si Iacob, dar si de apropierea meciului cu Rapid din sferturile de finala ale Cupei UEFA, Olaroiu a apelat la inovatii. Titularizarile lui Baciu, Lovin, Cristocea nu au facut simtita absenta indisponibililor.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.