La antrenamentul de luni dupa-amiaza al lui Dinamo a fost prezent si un grup de fani dinamovisti, care a tinut sa-i asigure pe fotbalisti ca-i vor incuraja in derby-ul cu Steaua, fie si din fata televizoarelor.

La aceasta sedinta de pregatire a asistat pentru cateva minute si directorul tehnic al "cainilor", Cornel Dinu, care la vederea membrilor galeriei a intrebat pe un ton foarte mirat: "Voi cum, naiba, ati scapat de bataie?! Chiar nu stiti ca bataia e rupta din Rai?"

Conform fanilor dinamovisti, vinovat de toata aceasta situatie se face directorul sportiv al loturilor nationale, Didi Prodan, cel care a fost prezent la partida Farul - Dinamo in calitate de observator din partea Federatiei Romane de Fotbal. Ultrasii "cainilor" au reiterat trecutul stelist al oficialului federal.

Comisia de Disciplina a FRF a hotarat ca trupa din Stefan cel Mare sa joace urmatoarele doua partide de pe teren propriu fara spectatori, ca urmare a incidentelor dintre suporterii dinamovisti si fortele de ordine de la meciul Farul - Dinamo, 0-1. Clubul din Stefan cel Mare a facut apel impotriva acestei sanctiuni, iar cazul se va judeca luni, 3 aprilie.


Despre autor:

Saptamana Finaciara

Sursa: Saptamana Finaciara


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.