Adrian Mutu a declarat, intr-un interviu acordat saptamanalului britanic "Sunday Mirror", ca este gata sa demonstreze in Anglia, la meciul de maine cu Arsenal, ca a depasit complet perioada critica parcursa dupa ce a fost depistat pozitiv.
"Am terminat-o cu drogurile si cluburile de noapte. Sunt un nou Mutu si vreau sa devin faimos doar pentru jocul meu. Sunt gata sa demonstrez in Anglia sa am depasit complet perioada critica", a afirmat Mutu. Romanul considera ca nu este un depravat, ci "pur si simplu un om care a facut o greseala". "Acum inteleg ca este nevoie in viata mea de o echipa minunata ca Juventus. Te simti protejat aici si ti se permite sa te concentrezi doar pentru a castiga. Nu voi repeta niciodata aceleasi greseli. A fost o lupta grea pentru a scapa de scena drogurilor, dar acum am depasit complet impasul", a mentionat Mutu.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.