Suporterii lui Dinamo au fost calcati in picioare de fortele de ordine in timpul meciului cu Farul.

Sfarsitul saptamanii a fost ingrozitor pentru suporterii dinamovisti care au mers la Constanta pentru a-si incuraja echipa. In minutul 20 al meciului au fost scosi din peluza de jandarmi si batuti. Scanteia scandalului a fost aprinsa cu o ora si jumatate inaintea partidei, cand fanii bucuresteni au fost impiedicati sa-si desfasoare steagurile pe garduri.

Nuova Guardia a luat foc cand i-a vazut pe constanteni cu torte, desi regulamentul interzice asa ceva. De aici si pana la izbucnirea scandalului nu a mai fost decat un pas. Frustrati, dinamovistii din tribuna s-au napustit spre jandarmi, aruncand cu scaune. Observatorul meciului, Daniel Prodan, a cerut Jandarmeriei sa-i evacueze pe suporterii recalcitranti.

Pumni, picioare si bastoane in cap

Fortele de ordine au intervenit in forta. Suporterii au fost scosi in spatele stadionului si batuti mar. Intre victime, doua femei lovite cu bestialitate si multi minori. O tanara de 20 de ani a ajuns la Spitalul Judetean cu multiple plagi. Alti fani pastreaza pe fata urmele celui mai mare scandal dintre suporteri si jandarmi din actuala editie de campionat.

Borcea: "Oficialitatile constantene sunt de vina!"

Cristian Borcea a comentat exclusiv pentru "Averea" incidentele de la meciul de sambata. "Vina exclusiva pentru aceste incidente o poarta oficialitatile constantene. Toata saptamana dinaintea meciului au facut valuri ca Dinamo le cumpara jucatorii, ca vor fi furati etc. Aceasta pozitie nu a facut decat sa exagereze violenta in timpul meciului. Nu spun ca suporterii nostri sunt ingerasi, dar au fost provocati si gasiti in final tapi ispasitori. Conducatorii Farului au incercat prin aceasta manevra sa mascheze neputinta echipei lor", spune directorul executiv al echipei Dinamo.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.