Pancu, Romeo Stancu si Moldovan sunt de parere ca giulestenii nu mai pot spera la titlu daca nu inving Nationalul.

Dupa ce primele doua etape ale returului au consemnat tot atatea remize in contul Rapidului, titlul pare tot mai departe de Grant.

In ciuda faptului ca programul acestui final de sezon este unul mai mult decat sufocant, jucatorii lui Razvan Lucescu nu sunt de acord sa renunte la lupta.

"S-a adunat foarte multa presiune asupra noastra si nu este usor sa-i facem fata. Trebuie sa strangem cat mai multe puncte in campionat si sa fim pregatiti mental si fizic pentru partidele ramase din Cupa UEFA si din Cupa Romaniei. Mingea este rotunda, iar aceste doua obiective ne sunt mai accesibile. Pana la meciul cu Steaua intalnim insa Nationalul, care este o echipa foarte incomoda", a declarat Viorel Moldovan.

"Sper sa obtinem prima victorie din acest campionat. Este obligatoriu sa batem Nationalul daca vrem sa mai speram la titlu. Eu nu ma pot gandi decat la campionat si la Cupa Romaniei, pentru ca nu am drept de joc in Cupa UEFA", a spus si Daniel Pancu, care nu crede ca "bancarii" vor juca la fel de dur ca in meciul cu rivala din Ghencea. "Cu Steaua au evoluat pe un alt stadion.


Despre autor:

ProSport

Sursa: ProSport


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.