Cosmin Olaroiu a raspuns ironic la atacul lui Marian Iancu, de acum cateva zile.

Marian Iancu a spus zilele trecute ca Olaroiu este un antrenor bun, un excelent strateg, dar ca totusi se preteaza doar pentru locurile trei-patru.

"Nu ma intereseaza ce spune Iancu. Nu poti da calificative din acestea niciunui antrenor, fie ca e Lippi sau Capello. Mourinho a fost translator, el de ce loc era?", a replicat, putin iritat, Oli la criticile boss-ului timisorean. A urmat adevaratul raspuns al tehnicianului ros-albastrilor, care a fost mult mai acid: "Daca venea din partea unui om cu competenta necesara de a discuta despre fotbal, poate m-as fi gandit la ce a spus despre mine, dar nu cred ca este cazul. Poate sa-si dea cu parerea ca spectator. Eu daca v-as explica cum se schimba bujiile la masina sau electromotorul, sau cum opereaza un doctor, as fi hazliu, nu?".

Marian Iancu nu a ramas dator ironiilor lui Cosmin Olaroiu. "Are dreptate in tot ce spune. Eu am recunoscut ca sunt un om al tribunei, dar din locul in care stau, am vazut acelasi lucru pe care-l vedeam si la Timisoara. Steaua joaca si nu joaca, de multe ori se chinuie, asa cum ne chinuiam si noi cand era el antrenor la Poli", a spus patronul timisorean. Olaroiu a fost demis de Marian Iancu dupa meciul Poli - Farul, scor 3-2, din etapa a XII-a a Diviziei A. Despre meciul cu formatia de pe Bega, Oli a spus ca nu va face o cruciada din aceasta partida, chiar daca a fost indepartat de acolo. "Nu va fi o razbunare. Meciul cu Poli va fi disputat, spectaculos sper, pentru ca este o echipa puternica, dornica de afirmare", a completat tehnicianul.


Despre autor:

ProSport

Sursa: ProSport


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.