Gica Hagi isi doreste victoria contra Stelei, chiar daca inca mai iubeste gruparea din Ghencea.

Marele meci dintre Steaua si Poli Timisoara incinge deja spiritele. Mai putin pe Gica Hagi, un antrenor pentru care duminica, oricare ar fi rezultatul final, un ochi va plange si altul va rade.

PRO: Emotii, Gica, inainte de derby-ul de duminica?
HAGI: E un joc dificil, ca si altele. Nu exista emotii, ci doar ceva oboseala. Se munceste mult, au aparut si rezultatele.

PRO: Ce sanse aveti in fata unei echipe de Europa?
HAGI: E foarte greu, pentru ca Steaua joaca acasa, are fotbalisti maturi, foarte tehnici si siguri pe ei. insa orice meci pleaca de la egalitate si de aici totul depinde de noi. Poli intra pe teren sa invinga, fie ca e vorba de un amical, fie ca are in fata Real Madrid sau FC Vaslui.

PRO: Cum e atmosfera la echipa?
HAGI: Avem conditii, patronatul si-a respectat toate promisiunile. Nu exista scuze pentru esecuri decat daca intervin factori independenti de noi. Construim inca, returul a debutat bine, trebuie sa aratam ca suntem capabili de continuitate.

PRO: Cat ati studiat jocul Stelei?
HAGI: Toata echipa tehnica studiaza fiecare adversar cu aceeasi responsabilitate. Nu exista nume de echipe, ci doar jucatori cu care elevii mei trebuie sa se masoare. Existam noi, tactica noastra, problemele noastre, nu treburile adversarilor.

PRO: Te chinuiesc amintirile?
HAGI: Nu e momentul lor acum. in Ghencea am petrecut o perioada super, dar acum tot ce conteaza e Poli. Iubesc Steaua, respect Steaua, tocmai de aceea duminica dau totul pentru Timisoara. Veti vedea fotbal adevarat.
PRO: Cum crezi ca te va intampina galeria ros-albastra?
HAGI: Toti suporterii din Romania sunt oamenii mei. De cand am jucat prima data pe un stadion, eram un copil atunci, am facut totul pentru spectatori. Fara ei n-as fi putut exista ca sportiv, n-as putea exista ca antrenor.


Despre autor:

ProSport

Sursa: ProSport


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.