Vicentiu Iorgulescu, directorul sportiv de la FC National a fost invitatul lui Justin Gafiuc in emisiunea "Divizia Mitica", de la TotalSport FM.

Oficialul de la National a spus ca nu crede ca Steaua a fost dezavantajata de arbitraj si ca jocul echipei sale nu a fost unul care sa starneasca atatea discutii.
"Ei au fost foarte siguri ca vor castiga, dar iata ca noi nu ne-am aplecat", a spus Vicentiu Iorgulescu.
"Prea mare scandal s-a facut dupa acest meci. Deja este tiganie, nu scandal! Eu ii inteleg ca trag la titlu, dar nu cred ca este cazul sa se faca atat tam-tam", a mai spus directorul sportiv al Nationalului.

Iorgulescu a declarat ca este de parere ca Steaua a crezut ca va castiga usor acest meci si datorita faptului ca National nu beneficiaza de loc de publicitate. "National nu are publicitate de loc, nu este televizat, nu este in forma, de-aia ei au crezut ca vin aici sa castige, dar n-a fost asa", a incheiat Iorgulescu.


Despre autor:

Saptamana Finaciara

Sursa: Saptamana Finaciara


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.