Oficialul stelist l-a atacat pe fostul presedinte al Comisiei Centrale a Arbitrilor. Mihai Stoica si-a amintit de activitatea lui Ion Craciunescu in fruntea CCA tocmai in preajma meciului cu Poli Timisoara.

Pornind de la sanctiunile date marti de CCA lui Deaconu si lui Marodin dupa partida FC National - Steaua, managerul general al ros-albastrilor l-a atins pe fostul sef al arbitrilor. "Acum este un adevarat 'moment zero>> al arbitrajului romanesc. Se vede ca actualii oameni din CCA doresc sa faca treaba. Nu mai e ce se intampla sub domnia predecesorului", a afirmat Meme la Fanatik Show.

Fara sa pronunte nici un moment numele celui la care se referea, Ion Craciunescu, Stoica si-a amintit ca, in anul in care Dinamo a cucerit titlul de campioana, in 2004, arbitrul international Sorin Corpodean i-a avantajat pe "caini" intr-o partida castigata de acestia la Constanta, iar valceanul l-a desemnat pe centralul din Alba Iulia numarul 1 al arbitrajului romanesc.

Ion Craciunescu, actualul director general al clubului banatean, nu a vrut sa-i dea o replica oficialului din Ghencea, limitandu-se la a spune: "Nu doresc sa comentez. Daca ar fi sa-i raspund, i-as spune ca nu am ce sa vorbesc cu oamenii din galerie".

"N-am vrut sa intru in polemica cu el la vremea respectiva pentru a nu se razbuna pe Steaua. Spre deosebire de mandatul lui, acum se iau masuri dure si este bine."
Mihai Stoica


Despre autor:

ProSport

Sursa: ProSport


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.