Pornind de la sanctiunile date marti de CCA lui Deaconu si lui Marodin dupa partida FC National - Steaua, managerul general al ros-albastrilor l-a atins pe fostul sef al arbitrilor. "Acum este un adevarat 'moment zero>> al arbitrajului romanesc. Se vede ca actualii oameni din CCA doresc sa faca treaba. Nu mai e ce se intampla sub domnia predecesorului", a afirmat Meme la Fanatik Show.

Fara sa pronunte nici un moment numele celui la care se referea, Ion Craciunescu, Stoica si-a amintit ca, in anul in care Dinamo a cucerit titlul de campioana, in 2004, arbitrul international Sorin Corpodean i-a avantajat pe "caini" intr-o partida castigata de acestia la Constanta, iar valceanul l-a desemnat pe centralul din Alba Iulia numarul 1 al arbitrajului romanesc.

Ion Craciunescu, actualul director general al clubului banatean, nu a vrut sa-i dea o replica oficialului din Ghencea, limitandu-se la a spune: "Nu doresc sa comentez. Daca ar fi sa-i raspund, i-as spune ca nu am ce sa vorbesc cu oamenii din galerie".

"N-am vrut sa intru in polemica cu el la vremea respectiva pentru a nu se razbuna pe Steaua. Spre deosebire de mandatul lui, acum se iau masuri dure si este bine."
Mihai Stoica