Constantin Iacov, presedintele “bancarilor”, sugereaza ca omologii din Ghencea l-au cautat pentru a aranja meciul.

Constantin Iacov, presedintele CA al "bancarilor", si managerul general al Stelei, Mihai Stoica, au iscat o cearta ca la usa cortului, fiecare dintre ei aducandu-i acuze celuilalt si clubului advers.

"Valeriu Argaseala m-a sunat duminica, incepand cu ora 12:30, de treisprezece ori si a venit la club de patru-cinci ori pentru a discuta cu mine. I-am transmis prin secretara ca nu primesc pe nimeni", a precizat Iacov, care si-a pus de mai multe ori intrebarea care ar putea fi motivul pentru care directorul executiv al Stelei l-ar suna. Oficialul formatiei din Parcul cu Platani a lasat sa se inteleaga ca singurul motiv ar fi putut fi meciul, de al carui rezultat pozitiv ar fi avut nevoie ros-albastrii. in replica, Valeriu Argaseala a declarat: "L-am sunat doar sambata, si nu duminica, asa cum sustine dansul. Spre seara a raspuns secretara lui si i-am spus ca doresc invitatii la meci pentru oficialii Stelei. in ziua jocului m-am prezentat la stadion si am luat doar bilete, caci invitatiile erau la Constantin Iacov, care nu era de gasit. Acesta este singurul motiv pentru care il cautam".

Iacov s-a aratat iritat si de faptul ca in pauza partidei antrenorul Cosmin Olaroiu l-a altoit pe unul dintre jucatorii sai. "Nu mi se pare normal ca Sapunaru sa fie plesnit peste fata de tehnicianul echipei adverse! Cum nu inteleg nici ce a cautat Mihai Stoica in cabina arbitrilor sa-i ameninte!", a adaugat principalul actionar al clubului "bancar".

La nici 24 de ore dupa terminarea meciului, Iacov a fost contactat telefonic de managerul general al Stelei. "Mihai Stoica m-a sunat si m-a amenintat spunandu-mi ca el este mult mai vechi in fotbal decat mine. Radoi afirma duminica seara ca partida a semanat cu lupta de la Rovine. Dar oare stie el cand a avut loc aceasta batalie?", a intrebat ironic "bancarul".

" M-au invitat sa merg la meciul de la Sevilla si am refuzat tocmai pentru ca am simtit ca ceva nu este in ordine."

Constantin Iacov, presedinte C.A. FC National

Pentru faptul ca m-a acuzat ca am intrat in vestiarul arbitrilor, Constantin Iacov va trebui sa raspunda. La fel si pentru restul afirmatiilor sale." Mihai Stoica, manager general Steaua


Despre autor:

ProSport

Sursa: ProSport


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.