Venirea lui Viorel Moldovan la Rapid, alaturi de cea a lui Daniel Pancu au reprezentat cele doua lovituri de imagine date de George Copos in aceasta iarna.
"Am adus doi jucatori de echipa nationala, doi lideri adevarati", se lauda la vremea aceea vicepremierul. Accidentarea suferita in timpul turneului de pregatire din Cipru i-a facut insa pe multi sa se gandeasca ca cei 90.000 de dolari platiti Timisoarei vor reprezenta o investitie inutila. Convins ca mai are inca destule de spus in fotbal, Moldovan a preferat sa stranga din dinti si sa astepte linistit ca sa-i vina si lui randul. Intrarea sa in echipa s-a facut simtita imediat, evolutiile sale din meciurile cu Hertha, FC Vaslui si Hamburg dandu-le incredere coechipierilor si starnind admiratia fanilor. Inevitabil, golul mult asteptat a venit pana la urma in finalul intalnirii cu FC Arges, cand Moldovan a adus o egalare nesperata pentru giulesteni. "Sunt foarte fericit pentru ca am reusit sa sparg gheata. M-am integrat foarte bine intr-un supercolectiv, care vrea cu adevarat performanta si asta imi da motivatie", a marturisit ieri Moldo-gol.
Atacantul spera ca in meciurile urmatoare echipa sa dea dovada de concentrare. "Sper sa nu mai primim gol in debutul partidelor, pentru a alerga apoi tot meciul dupa egalare. Sa facem mai putine greseli. Practic tot sezonul se joaca in urmatoarele doua luni. Totul este posibil insa. Sunt de parere ca acest retur de campionat este unul foarte disputat", a declarat atacantul, care a marcat duminica cel de-al saptelea sau gol din acest sezon.

Dependenti de titulari

Oboseala acumulata in confruntarile din UEFA l-a determinat pe Lucescu jr sa odihneasca anumiti titulari in Divizia A.

In aceste conditii, primele parti ale meciurilor cu FC Vaslui si FC Arges au insemnat doua dintre cele mai slabe reprize reusite de rapidisti sub conducerea lui Razvan Lucescu. Adversarii au deschis repede scorul, iar giulestenii au alergat dupa egalare pana aproape de finalul partidelor. Una dintre cauze este si faptul ca jucatori precum Ionut Stancu, Ciprian Vasilache, Vali Negru, Lucian Burdujan si chiar Pancu nu s-au ridicat la nivelul asteptarilor. La polul opus se situeaza prestatiile reusite de Romeo Stancu si de Emil Dica.


Despre autor:

ProSport

Sursa: ProSport


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.