Minutul 62 al partidei dintre FC National si Steaua a consemnat accidentarea grava a lui Victoras Iacob de catre Ovidiu Burca.

"Bancarul" l-a lovit involuntar pe stelist cu gheata in fata, fracturandu-i pometele drept, iar in urma impactului cu solul acesta si-a rupt clavicula.
"Janker" a primit ingrijiri medicale din partea medicului ambulantei, prezent in incinta arenei din Cotroceni, dar transportarea sa la spital s-a facut dupa finalul partidei, desi in momentul accidentarii pana la finalul meciului mai era o jumatate de ora. Duminica noapte, Iacob a primit ingrijiri la Spitalul Militar.

"Am pierdut unul dintre cei mai importanti jucatorii ai nostri, pentru ca Burca l-a nenorocit. Arata la spital de parca avea un cap in plus. Se pare ca va reveni in ultimele doua etape, dar nu ne putem baza pe el in cele mai importante meciuri ale noastre", a spus ieri cu naduf Mihai Stoica.

Umarul stang al internationalului a fost imobilizat. Iacob va efectua maine un nou control medical, pentru a se stabili un diagnostic exact, care va decide daca Victoras va fi sau nu operat. "S-a jucat foarte dur. Am efectuat un plonjon, am primit o lovitura in urma careia am ametit putin si apoi am resimitit durerile", ne-a spus ieri, atacantul ros-albastrilor.