Stelistii s-au dovedit inca o data incapabili sa desfaca o aparare pe doua linii, remiza alba incepand sa se transforme intr-un cosmar pentru echipa lui Cosmin Olaroiu. La revenirea de la Sevilla, Steaua stia ca n-are voie sa calce gresit pentru a continua lupta cu Dinamo de la acelasi nivel.

"Bancarii" au dovedit insa ca nu sunt degeaba in fruntea clasamentului, ei reprezentand o nuca tare, mai ales acasa. De la bun inceput intentiile celor doua echipe s-au vazut prin dispunerea pe teren. Daca Bergodi si-a asezat elevii pe doua linii in aparare, acceptand dominarea si lasand ofensiva pe seama contraatacurilor, ros-albastrii au incercat sa treaca de adversari prin suturi de la distanta. Radoi, Bostina si, mai ales, Banel Nicolita si-au incercat sansa astfel, dar un pericol real n-a fost decat incercarea ultimului din minutul 17, cand Nae a scos cu greu de la colt.

in rest, chiar daca fundasii gazdelor nu au dovedit o siguranta dezarmanta, stelistii nu au putut profita de micile balbe ale acestora. in atari conditii, desi n-a fost deloc un meci slab, ocaziile de poarta nu s-au inghesuit. Fanii stelisti au inceput din nou sa cracneasca din cauza ineficacitatii favoritilor, scorul de 0-0 devenind deja un mic cosmar pentru ei. Stelistii au dovedit reale carente la constructie in fata unui adversar care se apara la baioneta.

Meme a incurajat jignirile fanilor

La meci a asistat si Razvan Lucescu, care a fost injurat permanent. La un moment dat, cativa fani au urcat in tribune si au vrut sa-i ofere fularele. "Hai, Razvan, sa-ti dam o amintire", i-au strigat ei. in momentul in care Lucescu jr a parasit arena, Mihai Stoica le-a raspuns unor spectatori care-i luasera apararea rapidistului: "Ce tot ii tineti partea lu’ asta? Merita sa fie huiduit, ca nu l-a pus nimeni sa vina aici!".

Gigi: "Un nenorocit de arbitru!"

La finalul partidei, Gigi Becali l-a desfiintat pe centralul Alexandru Deaconu: "A fost o tenta de arbitraj pro-Dinamo. Nu sunt de vina cei de la FC National pentru acest arbitraj. si-a bagat Dinamo coada si ne-a privat de castigarea a trei puncte pe care le meritam. E un nenorocit, un hot, un blatist acest Deaconu! Ei cred ca noi suntem prosti. Daca se va continua in maniera asta, nu ne mai putem gandi la titlu".


Despre autor:

ProSport

Sursa: ProSport


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.