Din cauza faptului ca multi posesori de bilete nu au putut intra pe stadion, intre spectatorii argeseni si fortele de ordine s-a iscat un conflict violent, aplanat cu greu. Micuta arena din Mioveni s-a dovedit neincapatoare pentru cei care si-au dorit sa vada partida.

Stadionul are 5.500 de locuri, insa in arena au intrat aproape 7.000 de oameni care au ocupat toate spatiile libere (copiii au beneficiat de intrare libera). Multi posesori de bilete au ramas insa in afara stadionului, deoarece organizatorii au inchis portile cu o ora si jumatate inainte de inceperea partidei.

Platitorii ramasi pe dinafara nu s-au impacat cu situatia, intre ei si fortele de ordine avand loc ciocniri violente. Oamenii au bombardat cu pietre jandarmeria, insa incercarea lor nu a fost incununata de succes. Cei mai norocosi au gasit totusi locuri prin livezile ori pe blocurile din apropiere.


Despre autor:

ProSport

Sursa: ProSport


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.