Campionul mondial Fernando Alonso vrea sa ramana in fruntea clasamentului Formulei 1 si dupa terminarea cursei de la Sepang

Amestec de civilizatie ultramoderna si de viata rurala de la inceput de secol XX, Malaysia reprezinta una dintre cele mai interesante destinatii ale Formulei 1. Circuitul de la Sepang este situat in apropierea metropolei Kuala Lumpur, capitala a statului preponderent musulman. Favorit indiscutabil al celei de-a doua curse a sezonului actual al Marelui Circ este spaniolul Fernando Alonso. Detinator al titlului mondial si lider in clasamentul la zi al pilotilor, dupa ce a castigat primul Mare Premiu, cel din Bahrain. De altfel, Renault trage tare inca de la inceput pentru a castiga si in acest an intrecerea la constructori.

Dupa ce a fost depasit doar prin strategia de la boxe in prima cursa, septuplul campion al lumii Michael Schumacher vrea sa readuca stralucirea de odinioara scuderiei Ferarri. Cu gandul ca va concura de la anul pentru Calutul Cabrat, finlandezul Kimi Raikonnen vrea le arate celor de la McLaren Mercedes cat au de pierdut ca nu i-au oferit un contract mai avantajos.

Fernando Alonso, doar al treilea

In cadrul primelor doua manse de calificare ce conteaza pentru Marele Premiu al Malaysiei, s-au afirmat austriacul Alexander W?rz (Williams) si britanicul Anthony Davidson (Honda), care au reusit cei mai buni timpi. Cel mai rapid a fost W?rz, care a scos 1:34.946. Favoritul cursei, campionul mondial en titre si liderul dupa prima etapa din Bahrain, spaniolul Fernando Alonso (Renault) a avut aproape o secunda intarziere fata de austriac, fiind cronometrat in 1:35.806.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.