Antrenorul giulestean, Razvan Lucescu, a precizat la conferinta de presa de dupa tragerea la sorti a meciurilor din sferturile de finala ale Cupei UEFA ca ar fi fost frumos daca cele doua echipe sa intalneau in semifinale sau in finala. "Pentru Romania este un avantaj pentru ca va avea o echipa in semifinale", a spus tehnicianul Rapidului.

"Nu ne e frica de Steaua. Ne vom sacrifica pe teren. Daca va fi cazul vom pune capul in picioarele adversarilor, cum am facut la Hamburg. Ne vom darui. Este un moment important pentru cariera noastra, pentru Rapid. Pana la urma confruntarea se va decide pe teren. Una din cele doua formatii va juca probabil cu Middlesborough in semifinala. Am adus puncte importante Romaniei si vom mai aduce. Este un moment unic in istoria fotbalului romanesc, ca doua echipe sa se intalneasca intr-o faza superioara a unei cupe europene. Este un lucru fantastic. Speram ca noi vom fi in semifinale si ca putem ataca finala Cupei UEFA", a declarat Razvan Lucescu.


Despre autor:

Saptamana Finaciara

Sursa: Saptamana Finaciara


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.