Patronul Stelei, Gigi Becali, a declarat, vineri, ca echipa din Ghencea va trece de Rapid si se va califica in semifinalele Cupei UEFA.

"Avem 90 la suta sanse sa-i eliminam pe giulesteni. Iar lor le dau numai 10 la suta, dar asta in cazul in care avem noi ghinion", a afirmat Becali.

Latifundiarul din Pipera a sustinut sus si tare ca formatia sa este superioara celei antrenate de Razvan Lucescu si nu a pierdut sansa de a-l ataca pe patronul Rapidului, George Copos: "Rapidul nu se poate compara cu Steaua si nici Copos n-are cum sa se compare cu mine. Din partea mea, Copos e deja invins, pentru ca el s-a nascut invins".

Gigi Becali a spus ca tragerea la sorti a fost corecta, exprimandu-si increderea in corectitudinea forului international. "Numai obsedatii de mismasuri pot sa vada un aranjament impotriva formatiilor romanesti. Nu se poate una ca asta la nivel european. Foarte multi nu-si dau seama ca lumea s-a schimbat si ca nu se mai umbla cu manevre si cu furturi", a conchis Becali.


Despre autor:

Saptamana Finaciara

Sursa: Saptamana Finaciara


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.