Cu noua goluri inscrise in 14 meciuri, atacantul giulestean este in acest moment principalul marcator al actualei editii a Cupei UEFA, intrecandu-l pe Daniel Niculae
Prin golul inscris aseara, ex-brasoveanul Mugurel Buga ocupa primul loc in ierarhia marcatorilor din aceasta editie a Cupei UEFA, cu noua reusite. Titular in toate cele 14 partide jucate de echipa sa, Buga a dovedit o mare pofta de gol, inscriind aproape in fiecare meci. Buga a perforat de patru ori poarta amatorilor de la UE Sant Julia, in primul tur preliminar, toate golurile fiind inscrise in prima repriza, dupa care a mai marcat cate un gol in partidele cu Feyenoord, Rennes si Hertha si doua impotriva celor de la Hamburg, cate unul in fiecare mansa. Pe langa meciurile disputate in acest sezon, atacantul in varsta de 29 de ani a mai bifat inca alte patru prezente in Cupa UEFA: una tot pentru Rapid, in 2000, si trei pentru FC Brasov, un an mai tarziu.


Despre autor:

ProSport

Sursa: ProSport


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.