Fotbalistilor le-a fost transmis ca trebuie sa bata atat la Targu Jiu, cat si la Constanta. in caz contrar, ei vor fi amendati, suma vehiculata fiind de 5.000 de dolari.

Infrangerea severa suferita in fata Otelului i-a enervat la culme pe conducatorii bucurestenilor. Gigi Netoiu si compania s-au abtinut cu greu sa nu-i amendeze pe jucatori, insa le-au dat un ultim avertisment in cadrul unei sedinte ce a avut loc la Saftica.

"Le-am zis ca nu va fi bine pentru nimeni daca nu invingem sambata Pandurii. De altfel, echipa este obligata sa castige atat la Targu Jiu, cat si partida de la Constanta, cu Farul. Asta deoarece avem un lot mai valoros decat in tur. La Dinamo s-au facut investitii masive in acest sezon. Nici nu vreau sa ma gandesc ca vom lua mai putin de sase puncte in urmatoarele doua etape", a declarat Cristi Borcea.
in cazul in care Dinamo nu va obtine doua victorii in cele doua meciuri care vor veni, jucatorii risca o amenda de 5.000 de dolari.

Directorul executiv al "cainilor" a comentat si speculatiile aparute pe marginea delegarii lui Ionica Serea la partida de la Targu Jiu. Anul trecut, centralul din Focsani a facilitat calificarea "cainilor" in turul urmator al Cupei Romaniei prin greselile comise in partida Dinamo - FC National. "Serea nu-si mai permite sa greseasca si sambata, fiindca o noua prestatie slaba l-ar exclude definitiv din arbitraj", a declarat Borcea.

"Ministerul m-a confirmat!"

Invitat marti seara la emisiunea "Om la Om", Petre Buduru (foto) a declarat: "Mai intai am fost abordat de domnii Nicolae Badea si Gigi Netoiu pentru o revenire la Dinamo. Apoi m-a contactat si chestorul Nicolae Berechet, care mi-a confirmat ca Ministerul Administratiei si Internelor si implicit Vasile Blaga sunt de acord ca sa lucrez pentru Dinamo. Nu voi fi insa actionar, fiindca nu am resursele financiare necesare", a spus managerul sportiv al "cainilor".


Despre autor:

ProSport

Sursa: ProSport


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.