"In ceea ce-l priveste pe Razvan Lucescu, pe care l-am cunoscut mai mult in aceasta vacanta, el este un om foarte pasionat de ceea ce face. Am inceput sa cred mai mult decat pana acum in el", a spus patronul rapidist
George Copos a spus ca nu este multumit de campania de transferari efectuata de gruparea din Giulesti in aceasta pauza competitionala. "Presedintelui Dinu Gheorghe i-am facut un marcaj mai strans in ultimul timp. Dar inca nu sunt multumit, pentru ca trebuia sa avem acum patru transferuri mari. S-au reusit doar doua bune, celelalte doua fiind de perspectiva, care probabil se vor confirma si ele. Presedintelui o sa-i fac marcaj strict pana la sfarsitul campionatului, atunci cand ma voi relaxa. In ceea ce-l priveste pe Razvan Lucescu, pe care l-am cunoscut mai mult in aceasta vacanta, el este un om foarte pasionat de ceea ce face. Am inceput sa cred mai mult decat pana acum in el", a afirmat Copos. Oficialul rapidist a precizat ca este nevoie de o lege corecta a sportului, iar despre acest lucru a discutat si cu Octavian Morariu. "Am discutat si cu domnul Morariu mai multe lucruri si va trebui sa facem o lege corecta pentru sport pentru a spijini, pe de o parte, constructia infrastructurii pentru sport iar pe de alta parte, sa oferim sansa romanilor sa faca sport", a marturisit George Copos. In alta ordine de idei, portarul Coman a semnat un contract pe o perioada de patru ani si jumatate cu Rapid si va castiga in medie 50.000 de dolari pe sezon. In ceea ce-l priveste pe Godfriod, acesta se va intoarce in Belgia in urmatoarele zile. Belgianul s-a inteles cu oficialii rapidisti si va primi jumatate din valoarea contractului, astfel ca se va putea angaja in tara natala, ca functionar la primarie.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.