Finantatorul formatiei din Ghencea, Gigi Becali, a afirmat ieri ca are mare incredere in antrenorul echipei, care va ramane mult timp pe banca tehnica a ros-albastrilor. Desi Steaua nu a inscris nici un gol in ultimele trei partide, iar fanii l-au contestat pe Olaroiu, acesta se bucura de sustinerea conducatorului echipei.

"Olaroiu nu are probleme si va ramane alaturi de echipa mult timp, chiar daca nu vom avea rezultate. Am spus mai demult ca in trei ani va deveni un antrenor de talie europeana si imi mentin opinia. Eu sunt multumit de jocul echipei, atat in meciul cu Betis, cat si in cel cu FC Arges.

Suporterii il contesta, dar fiecare poate sa strige ce vrea, nu inseamna ca ii voi lua in seama. Cei care strigau atunci ori sunt fanatici, ori sunt manipulati. Daca cei din galerie incep sa jigneasca, atunci sa nu mai vina la meci. Adica, dupa ce platesc pentru deplasari si pentru daunele care le produc la alte stadioane, nu accept ca unii sa destabilizeze echipa. Acum doi-trei jucatori nu sunt in forma maxima, dar isi vor reveni, iar in privinta calificarii in turul urmator al Cupei UEFA, eu n-am emotii pentru jocul cu Betis, deoarece avem prima sansa dupa remiza obtinuta aici", ni s-a confesat Gigi Becali. Altfel, acesta va investi zece milioane de euro in baza sportiva din Ghencea, fapt despre care a discutat si cu presedintele Traian Basescu.

"Vom acoperi stadionul, iar capacitatea arenei va fi marita cu 20.000 de locuri si vom construi mai multe terenuri de antrenament. De acest plan se va ocupa o echipa condusa de un roman care a proiectat si metroul din Los Angeles. Planul de studiu ma va costa doar 300.000 de euro pentru ca arhitectii nu vor onorariu, deoarece ei sunt alaturi de mine, sunt membri PNG. Eu vreau sa concesionez baza sportiva pentru o perioada de 49 de ani. Daca Guvernul va aproba proiectul, vom demara lucrarile, in caz contrar peste cateva luni vor fi alegeri anticipate, castig si imi aprob singur proiectul", a spus finantatorul Stelei.


Despre autor:

ProSport

Sursa: ProSport


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.