Astazi urma ca atacantul roman Adrian Mutu, noua achizitie a clubului italian Juventus Torino, sa fie prezentat oficial presei si suporterilor, dar directorul general al gruparii piemonteze, Luciano Moggi, a amanat festivitatea din cauza unor probleme birocratice despre care va vorbi tot in cursul acestei zile, de la ora 14.30 (ora Romaniei).

Site-ul sports.it scrie ca Juventus il va inscrie pe Mutu la Livorno, singura echipa din Serie A care nu si-a completat posturile de extracomunitari. In contul acestei actiuni, Livorno va putea beneficia de tineri fotbalisti ai torinezilor, care sa fie imprumutati fara pretentii materiale. Aceeasi sursa mai noteaza ca Juve mai cauta un fundas, tintele fiind stoperul lui Atletico Madrid, Pablo Ibanez, si portughezul Miguel (Benfica). De asemenea, Fabio Capello doreste ca Edgar Davids sa revina la Juventus, de unde a plecat cand antrenor era Marcello Lippi. Olandezul evolueaza in prezent la Inter Milano. Totodata, in sanul gruparii italiene au aparut disensiuni intre Del Pierro si antrenorul Fabio Capello. In urma acestei dispute ar putea avea de castigat Adrian Mutu, in cazul in care varful bianco-nerro ar fi indepartat de la echipa.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.