FC Arges a plecat cu un punct din razboiul cu Steaua. Sorin Cartu a castigat duelul tactic cu fostul sau elev, Cosmin Olaroiu, si rade la acuzele venite din Ghencea cum ca echipa sa a practicat un stil ultradefensiv.

Alo, buna ziua...

Buna ziua. Ce, esti suparat ca l-am incurcat pe Gogu (n.r. - porecla lui Cosmin Olaroiu)?

Nu, dom'ne, da' zice un oficial al Stelei ca ati bagat autocarul pe teren ca ei sa nu ajunga la poarta...

E suparata Steaua ca am jucat ultradefensiv? Pai, ce-ar fi vrut Meme (n.r. - Mihai Stoica, managerul general al Stelei), sa le las spatii libere, sa joace ei numai calcaie si apoi sa se laude ca sunt scheme exersate la antrenament?! Daca sunt tari, de ce nu ne-au desfacut apararea?

Ati simtit Steaua mai slaba decat in Cupa UEFA?

Nu, nici vorba. FC Arges e mai slaba decat Heerenveen, dar e egala lui Betis. Am jucat ca spaniolii, ce, aia au avut ocazii de gol?

Mai zic cei de la Steaua ca ati avut noroc...

Noroc? (rade) In tur, ne-au batut la Pitesti, chiar daca am jucat mai bine decat ei, pentru ca a scapat Vintila mingea. Acum n-am mai gresit.

Nu credeti ca v-ati depasit conditia?

Noi avem echipa de Divizia B. Tocmai de aceea am aplicat regulamentul din esaloanele inferioare.

Am schimbat junior cu junior (n.r. - Cristian Tanase, inlocuit de Bogdan Stancu, 61) ca sa nu bage contestatie si sa pierdem la masa verde cu 0-3.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.